Vurpa

Hej, 

Idag så har det tävlats i Östersund på Scandinaviska cupen, 15 km fritt var det som gällde i -20 grader. 

Jag gick ut i en bra fart och fick lite tider att jag låg med bra till och tyckte att kroppen kändes pigg i det kärva föret. Vi körde 3 varv på en 5 km bana och på 2 varvet, ca 8 km in i loppet så vurpar jag på en isfläck i en nerförsbacke. Slog till höften och gled på ryggen en bit innan jag kunde resa mig upp igen och fortsätta. Tappade allt fart och vart lite småstum i höften och fick som börja om på noll igen. Fortsatte kriga ända in i mål och blev tillslut 13 e man vilket jag såklart är jätte nöjd med men samtidigt surt att ramla och tappa tid,fart och rytm men får väl se till det positiva att jag inte bröt någon stav eller så i fallet. 

Skönt att få till ytterligare ett till bra lopp i sånhär tuff konkurens och att kroppen svarade fint efter en rikigt tuff och bra träningsperiod i Bruksvallarna. 

Imorrn så är det klassisk sprint här och på söndag 30 km klassik masstart. Får se lite hur temperaturen är imorgon beroende på om jag startar eller inte då det sliter endel på luftrören att köra sprint i -20 grader. 3 milen på söndag kommer iaf bli allt annat än lätt. 

   
// Viktor

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *