Studenten, Östersund t.o.r, sjuk

Tog studenten förra fredagen efter 4 år på Stjerneskolan. Har haft 4 roliga år där men känner mig nu klar med skolan och taggad på att leva som skidåkare på heltid och kunna lägga all tid på skidåkningen. 
Skulle gjort tester i onsdags i Östersund så åkte upp dit i tisdags, vaknade dock upp lite förkyld så var bara och vända och åka tillbaka till Torsby. 100 mil blev det på 2 dagar i onödan men det kunde man ju inte veta innan att det skulle bli såhär heller. Kommer nog att kunna börja träna igen under helgen så hoppas att det inte blir så långdraget. 

I torsdags så var det 10 års jubileum på Torsby skidtunnel, jag var där uppe och kikade och skulle egentligen ha åkt mot Bill Impola i en liten duell men då jag blev förkyld  så fick hans broder Jack hoppa in istället, själva stjärnmötet var mellan Thomas Wassberg och Juho Mieto som körde en 5-kamp, ett varv i tunneln, vedhuggning, frisbeegolf och skytte. Vann gjorde tillslut Juha. Dagen avrundas med filmvisning där vi fick se en film från bygget av tunneln och en god middag på Resturang Valbergsängen med b.la Kjell-Åke i myra som underhållning! En mycket trevlig dag! 

// Viktor 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *