Staktest

Hallå, 

Sitter i soffan och kollar på Sons Of Anarchy och ska snart dra och inhandla lite mat. Har haft vilodag idag och dagen har har väll inte varit den mest hektiska i mitt liv, en lektion i förmiddags, sedan en god lunch på Valbergsängen innan jag drog ner till skolan och testade ut min studentmössa, känns lite småkonstigt faktiskt att jag ska ta studenten i vår. Sedan så har jag bara tagit det lungt. 

Om jag går igenom veckan lite snabbt: 

Måndag: vilodag.

Tisdag: Löpning i gräsberget på FM och king intervaller på bandet med hjälp av Råland vid spakarna, rikigt bra pass där man får till bra och jobbiga intervaller samtidigt som man ser sin teknik i spegeln. 

Onsdag: tunneln på förmiddagen och sedan så hade vi en träningskväll med ett gäng Värmlandsungdomar. 

Torsdag: staktest på förmiddagen i Finnsjönbacken, en backe på 1,94 km och 77 höjdmeter. Jag lyckades persa och kom upp på tiden 6:30 min vilket visade vara ett nytt skolrekord, alltid kul att persa och speciellt slå skolrekord! Dagen avslutades med styrka. 

Imorgon så ska vi köra intervall på löparbanan, dock inte i löparskor utan på rullskidor, ska bli kul att testa på att köra rullskidor på löparbana då jag alldrig har gjort det men har varit sugen på att testa de. 

Ha en fortsatt trevlig fredag ! 

   
    
 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *