Sol, regn och lite mer regn

Hej!

Då var träningsåret igång för några veckor sedan och jag tycker att det har flutit på bra. Startade året med att åka endel skidor, mer än jag någonsin tidigare har gjort i maj månad, först så var jag i Sälen i ca 1 vecka och där var det inte direkt svårt att samla timmar, sol och skare kan beskriva dessa dagar!

Efter Sälen så bar det av till Vålådalen för första lägret med laget för iår, även där så blev det endel timmar på skidor och Vålådalen leverade som vanligt bra spår och bra mat.

Sedan så åkte flög vi ner till Stockholm för 2 dagar med sponsoraktiviteter, fyllde även år när vi var där nere och vi fick köra lastbil vilket jag aldrig tidigare har gjort så det passade ju in bra att vi fick göra de på min födelsedag!

Nu befinnner jag mig i Torsby och är inne i träningsbubblan, har tyvärr lite problem med iccias så kan inte löpa just nu så blir några timmar på cykeln istället men det är ju bra träning det med!

Igår så körde jag årets första hovfjällsintervaller, fick till ett bra pass även om det inte var jätte glamoröst väder utan det regna och var kring 4  grader men man är ju van vid det efter denna vår så bara det inte snöar så är det ju bra 😉

 

Det var allt för denna gång!

 

// Viktor

 

 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *