primärhelgen gjord, nu dags för andra i helgen + Nya kläder från Craft

Hej!

Sitter i en stuga på Idre Fjäll där det i helgen är sverigecup tävlingar, imorgon så är de skejtsprint och på söndag 15 km skejt. Åkte upp hit i onsdags och har tränade igår två fina pass här för att få in lite skidtimmar och träning nu mellan tävlingshelgerna.

Förra helgen så var det som sagt tävlingspremiär i Bruksvallarna och helgen gick inte riktigt som jag hade tänkt mig då kroppen och tekniken inte svarade alls bra under de inledande två tävlingarna. Lyckades iallafall vända den negativa trenden och gjorde mitt bästa resultat under helgen på sprinten på söndag då jag gick ända till A-final och slutade 6a där, 4e svensk vilket jag är jätte nöjd med.

Hoppas på att tekniken och kroppen svarar bättre i helgen så ska man förhoppningsvis få till två fina resultat. Ska käka lite fika nu och sedan bege mig upp till stadion för att åka banorna inför imorgon, just nu så är det plusgrader här uppe men imorgon så ska det bli minusgrader så det kommer garanterat vara hårda spår.

 

Craft

Fick i veckan hem ett paket med kläder från Craft som är mina nya samarbetspartner på kläder, testade några av kläderna igår på passet och som alltid så är deras kläder grymt sköna och kvaliten är i absoluta toppklass, ser framemot att testa resten av kläderna nu under många pass framöver!

img_1262 img_1266 img_1278 img_1274

 

// Viktor

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *