Nya samarbeten

Hej! 
Tänkte presentera 2 samarbeten som jag är riktigt stolt över att få samarbeta med och som kommer att hjälpa mig i min satsning mot världseliten. Det ena blev klart för bara någon dag sedan medans det andra blev klart tidigare i sommar men har inte riktigt presenterat det så mycket här på hemsidan.
Torsby Skitunnel och sportcenter

Torsby Skitunnel invigdes den 16 juni 2006 och var Sveriges första skidtunnel. Jag har åkt i denna tunneln ända sedan dess och denna tunneln var varit en viktigt del i min träning då jag har kunnat åka skidor hela året och på detta vis kunna bibehålla skidkänslan och sedan så är det också väldigt bra att kunna gå in där på hösten när det är kallt och regnigt ute. Torsby sportcenter har allt från skidtunneln till bra löpstigar och rullskidbana och är en komplett anläggning för motion i alla dessa former. Jag själv bor i Torsby och bedriver min satsning här då jag tycker att det inte finns så många bättre ställen än Torsby att träna på, då man har både skidtunneln, hovfjället som är en backe på ca 7 km och Tosseberg som är Sveriges brantaste asfalterade väg. Det finns alltså riktigt bra förutsättningar att bli bäst i världen här och jag är jätteglad att Torsby skitunnel och sportcenter vill hjälpa mig i min satsning. 

Bengtsfors Kommun


Även fast jag bor i Torsby så kommer jag från Bengtsfors ursprungligen. Att Bengtsfors kommun vill hjälpa mig i min satsning är riktigt kul då jag är stolt att jag kommer från Bengtsfors kommun och att jag har lyckats kommit dit jag är idag även fast vi inte har haft dom bästa vintrarna så har jag ändå med hård träning och vilja kunnat blivit bra. Då Bengtsfors är en kommun som är aktiv med många tävlingar såsom Dalslands kanotmarathon och många kända idrottare från dessa trakter så hoppas jag att jag med detta samarbete få ännu mer personer i Bengtsfors att tycka att idrotten och att vara ute i naturen är något fantastiskt och få mer att börja med detta och få Bengtsfors att bli ännu aktivare.

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *