Mattila

Hej! 

På onsdag förra veckan så kände jag mig lite täppt i näsan så fick ta och vila i 2 dagar, trodde att det var påväg att bryta ut en förskylning men som tur var så varade den inte så länge. Har därför tränat lite lugnare i helgen som var och har fått revidera min plan som jag hade inför JVM. Pågrund av detta så har jag valt att stå över min världscupdebut som jag skulle ha gjort i Falun och tar istället och tränar på endel timmar denna vecka för att sedan kunna vara i bra form när JVM drar igång om 2 veckor i Rumänien som det kom ut förra veckan att jag är uttagen till att representera Sverige i! Ska bli rikigt kul och målet är att få till mina bästa lopp under säsongen där.

Jag drog imorse upp till  Mattila som har ett snödjup kring 3 dm jämnfört med gröna gräsmattor i Torsby. Mattila ligger endast 45 min från Torsby och ligger vid den norska gränsen och erbjuder riktigt bra skidspår med tanke på de senaste dagarnas töväder. Det har kommit endel snö under kvällen så det kommer bara bli bättre och bättre för varje dag som jag är här så det är rikigt skönt att kunna förbereda sig som man vill i bra terräng inför JVM! 

Vill rikta ett stort tack till Kurt Eide som driver runt denna anläggning och gör ett fantastiskt jobb med spåren och tack för hjälpen med stugan som jag får bo i!

   

    
 
// Viktor

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *