Jim Åhls minnesfond och Mighty Sport

Hejsan! 

Nu var det ett tag sedan jag skrev här och endel saker har hänt sen dess så ska sammanfatta de lite kort tänkte jag: 

  • Vi var i Stockholm förra veckan tisdag-torsdag med landslaget och hade kickoff, mycket info och lite aktiviter sammanfattar dessa dagar. Är ett riktigt bra gäng tycker jag och ser fram emot första lägret som börjar nu på söndag! 
  • Jag fyllde även 20 år förra onsdagen när vi var i Stockholm och hade en riktigt bra dag med laget, skönt att äntligen va 20! 
  • Innan vi åkte hem från Stockholm så passade jag på att träffa Joel och Jana Åhl från Jim Åhls minnesfond och motta stipendiet som jag fick äran att bli tilldelad tidigare i vår. Känns otroligt hedrande att få motta detta Stipendie! 
  • När jag kom hem från Stockholm så låg det ett paket och väntade på mig på posten från Mighty Sport. Dom har kommit med nya bars så det var något som låg i paketet och som skulle bli spännande att testa. Har nu testat dem och det är 2 stycken som är nya, berry bite och cherry bite. Båda riktigt goda och perfekta att ha med sig när man tränar eller som mellanmål.


// Viktor

    Posted in Uncategorized.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *