Förskyld och less

Hallå,

Har nyss avnjutit en god lunch på Valbergsängen med bra sällskap och har nu historia som är dagens enda lektion. Ska väl hem efter dehär och skruva ihop min nya säng som jag fick hemleverad tidigare idag. Så ikväll så kommer man förhoppningsvis sova som en nyvaggad bebis. 

Vaknade upp iförrgår med lite halsont, så tar det lungt nu i några dagar så är jag förhoppningsvis frisk så fort som möjligt. Brukar vara extra försiktigt när jag bara känner lite symtom av en förskyldning då jag tycker det är onödigt att riskera att dra på sig något värre. Man blir ju alltid lite stressad och less när man är sjuk då man ser att alla andra runtom en tränar men man får tänka på all bra träning man har gjort hittills iår och försöka göra det bästa av situationen helt enkelt. 

Nu ska jag försöka att vara lite mer positiv i detta inlägg så ni som läser detta inte lessnar på mig, 

Vädret utomhus är iaf riktigt fint och även fast man inte kan träna så kan man ju iaf njuta av att det är sol ute och inte regn och svinkallt. 

  

  
Ha det bra så hörs vi,

// Viktor 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *