Dubbelpass

Har idag kört dubbelpass, på förmiddagen så körde jag skateintervaller på rullskidbanan. Kroppen svarade bra trots att det var första intervallpasset efter förra veckans förskyldning så det var skönt. Nu på eftermiddagen så körde jag även denna gång på banan fast nu körde jag distans. Förövrigt så har temperaturen börja sjunka och kylan kryper sig på, riktigt fina dagar nu när det är frost på morgonen och sedan sol och lite varmare på dagen. Man får ju bara hoppas på att det fortsätter såhär så man slipper en massa regn och plusgrader för nu vill man ha snö snart. 

Fick igår hem ett paket från min grymma sponsor Mightysport med lite olika saker, blandannat så innehöll de, Nitro Ndure som är deras sportdryck. Den innehåller bla naturliga råvaror såsom rödbets, spenat, körsbärs och grönkålspulver. En riktigt bra sportdryck vilket jag starkt kan rekommendera. 

Sportdrycken finns både på burk och som på bilden nedan, i sachett form vilket jag tycker är smidigt att ha när man åker på läger då det knappt tar någon plats och en sachett=ett drickabälte.   
// Viktor

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *