-26

Godkväll,

Sitter i soffan och kollar på tv efter en kall dag i Bruksvallarna. Körde intervaller i förmiddags i nysnö och -12 så det var väl inte det lättaste föret direkt men intervallerna gick bra i den tunga snön. På eftermiddagen så var det betydligt kallare, ca -26. Somtur var så skulle jag löpa så jag begav mig upp mot kariknallen som ligger uppe på fjället. Tempen var betydligt varmare desto längre upp man kom och däruppe så var det nog inte mer än ca -15 vilket känns varmt när det är såhär kallt som det är nu.

Det har varit 2 rikigt fina veckor här i Bruksvallarna med mycket träning och miltals med spår uppkörda. Fick även tillbringa 1 vecka här med Johanna vilket var rikigt kul och mysigt då vi inte ses så ofta nu på vintern då båda är borta på tävlingar. Hon åkte hem i fredags och är nu påväg till Ruhpolding där hon ska göra WC premiär i helgen!

Imorgon så packar vi ihop våra grejer och beger oss vidare på våran lilla ”turné” till Östersund där det är Scandinavisk cup i helgen. Motståndet kommer vara stentufft så det ska bli kul!

   
    
    
   
// Viktor 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *