Vintern är här!

Hej!

Senast jag skrev här så snurrade jag på ett 4 km spår här på Idre fjäll som där och då man var riktigt nöjd över att kunna åka på och idag så kunde jag åka ute på natursnöspåren här och ha ca 25 km spår att åka på totalt, grymt!

Det är verkligen rekordtidig vinter iår vilket är skönt då man slipper jaga snö och att det förhoppningsvis blir en fin vinter med långa spår och inte heller för kallt så att tävlingar ställs in, för det brukar ju ha en tendens till att antingen vara för varm och då inte kunna genomföra tävlingar pågrund av det eller för kallt så vi får hoppas på något mitt imellan iår!

Idag så körde jag bara ett skidpass och det var 3 h klassiskt där jag fick sällskap av Gillman ett tag under passet, trevligt!

img_1143

 

// Viktor

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *