Tour de ski, U23VM, reserv på VM

Hej!

Efter en lång tid utan att skriva något här på hemsidan så kommer det äntligen ett inlägg! Det har hänt endel sedan jag senast skrev här så tänkte sammanfatta det med några rader.

Tour de ski:

Efter tävlingarna i Boden så fick jag beskedet om att jag skulle få åka Tour de ski vilket jag har haft som ett mål i vinter att få göra så riktigt kul att lyckas med de. Julen tillbringades i Bruksvallarna där jag förberrede mig för touren, väl där så fick jag till både några mindre bra lopp men även några riktigt bra lopp som jag är nöjd med. Bästa loppet var 16e platsen på 10 km skejt i Toblach som jag är jätte nöjd med och kul att få känna att man kan vara så långt uppe redan nu!

Efter touren så blev jag uttagen till U23VM i USA, fick inte till formen alls där utan det blev några riktigt tuffa lopp där på höghöjd men en erfarenhet rikare iallafall! Bästa loppet där blev sprinten som jag blev 8a på.

Sista dagen i USA så fick jag reda på att jag är reserv till VM i Lahtis. Då jag inte har haft detta som något mål att komma med dit iår så tycker jag att det är jätte kul att man är reserv!

Just nu så befinner jag mig i Sälen hemma hos Johanna då det är grymma förhållanden för skidåkning här, men imorgon så ska vi åka till Falun där det är Intersport cup i hlgen, hoppas på bra kropp och bra skidor!

// Viktor

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *