Syltetøy

Tja!

Befinner mig just nu i Norge, närmare bestämt Sjusjøen. Vi kom hit söndags förmiddag och stack ut på ett lugnt A1 pass på 1 h  för att väcka kroppen lite efter vilodag och resdag. Detta är första gången jag är i Sjusjøen och hittills så tycker jag att det är bra här, lite annorlunda mot Sverige dock då det kryllar av får här och dom är väll inte direkt världens smartaste djur utan ligger på vägen och flyttar inte på sig i första taget.

Maten är såklart också lite annorlunda då nästan allt här ska vara med socker, mackor med syltetøy och det verkar tydligen inte heller som att dom har uppfunnit durkslag här i Norge då potatisen ligger i vatten. Men träningsmarkerna verkar fina runt om här och vi har hittills bara utforskat rullskidbanan och lite småstigar runt om rullskidbanan men imorgon så ska vi ut på långtur löpning.

Idag hade vi killar Skejtsprint på rullskidbanan och det gick väll helt ok för min del, stabil prolog och heaten gick också helt ok. Vi körde först en prolog, sedan 4 heat där den som vann heatet åkte upp till ett bättre heat och den som var sist åkte ner ett snäpp och dom i mitten stannade kvar, och sen så körde vi en epilog baserat på prologresultatet. Riktigt bra att få köra sprint även på sommaren så att man får träna snabbhet och framförallt taktik då det är annorlunda mot om man bara nöter på och kör intervaller själv hela tiden.

Vi har nu käkat middag och sitter och väntar på att vi ska på föreläsning med Astrid Jacobsen, kommer nog bli intressant.

   

  

  

  

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *