Sprint

Hej! 

Idag så var det skejtsprint här i Finland och jag hade jag hade ju såklart innan tävlingen hoppats på att gå vidare men visste att det skulle bli sjukt tufft och handla om tiondelar för att gå vidare. Tyckte att jag fick till en rätt så bra prolog och kom in som 24a, efter det så var det lite jobbig väntan innan man fick reda på att man hade gått vidare som nummer 29. Sjukt nöjd över att jag lyckades gå vidare i ett sånt här tufft startfält och det skillde bara 3,80 sek mellan 1-30 så det var riktigt thigt. 

Ett tag senare så var det dags för kvartsfinal och jag ställdes mot meriterade folk som Vegard bierkreim Nilsen som har varit i semifinal i världscupen och Carl Quicklund som åkte VM-sprinten förra året i Falun. Fick till en rätt så bra start men hamnade sedan lite längre bak i fältet och stumnade när dom tryckte på i den sista backen, lyckades tillslut endå spurta ner en annan norrman och slutade 5a i vårat heat. Blev tillslut 24a totalt vilket jag är super nöjd med.

Imorrn så är det sista tävlingen här i Voukatti och då är det 15 km skejt som gäller.

 Det gick riktigt bra för Sverige i dagens sprint och tog både seger i herr och damklass genom Oscar Svensson och Maja Dahlqvist!   
   
// Viktor 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *