Snart vinter

Godkväll! 

Har varit hemma nu i snart 1 vecka sedan lägret i Toblach, ett riktigt bra läger och kul att vara på ett nytt ställe. Nästa läger blir i Idre om 9 dagar och därmed första snölägret.

Förra året när vi var i Idre så var det jätte bra kvalité på spåren så tror inte direkt att det kommer vara sämre iår! Denna vecka är det endel timmar och fina pass som ska göras både i skidtunneln och utanför men många pass har spenderats i tunneln, körde bl.a. årets första intervallpass där inne i måndags, det är verkligen världsklass att kunna åka skidor nu när vädret är lite sämre ute och få till skidkänslan tidigt. 

Imorgon så blir det ett tufft A3+ pass på rullskidor och på eftermiddagen ett styrkepass innan det på fredag är vila. Ska ner till Ulricehamn i helgen för träff med klubben och lite träning, Johanna ska följa med dit ner så det ska bli kul att få spendera så mycket tid som möjligt med henne när båda väl är hemma samtidigt vilket inte händer så ofta nu denna tiden på året och några månader framöver.


// Viktor 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *