Sista lägret för iår med laget

Hej!

Har idag haft vilodag vilket här på Idre Fjäll= vila och inte göra någonting, typ så en vilodag ska se ut. Har mest suttit framför datorn och kollat på film typ, rätt så tråkigt här när man inte tränar men bra att verkligen bara vila och ta det lugnt när man väl ska göra de.

Imorgon efter lunch så tackar jag för mig och lämnar Idre fjäll efter en grym vistelse här som bjöd på bra mycket bättre skidförhållanden är jag hade kunnat drömma om, min trogna vän, passaten ska transportera mig till nästa lägerort, Bruksvallarna för ytterligare 5 dagar på snö och sista lägret för året med laget. Det har varit riktigt bra läger som vi har haft hittills iår tycker jag och tror inte direkt att detta kommer bli sämre efter alla bilder man har sett från Bruksvallarna där det är vinter för fullt.

Nu är det inte heller så länge kvar tills det drar igång igen, om mindre än 2 veckor så står man där med nummerlappen på och ska göra premiären, längtar och börjar känna mig mer och mer redo, dock så känner man ju samma sak varje år när det börjar närma sig premiären att man inte är redo men jag tror att så kommer det alltid vara och det bästa är bara att köra på, inte tänka så mycket över om man har tränat tillräckligt eller om man skulle gjort något annorlunda.img_0701 Snart så har man nummerlappen på sig igen!


 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *