Scandic cup Åsarna

Tja, 

Då va ännu en tävlingshelg över och vi sitter nu i bilen påväg hem till Torsby igen. 

Igår lördag så var det 10 km klassiskt som stod på tävlingsprogrammet. Det var en tuff och fin bana i klassisk Åsarna miljö som gällde. Jag tyckte att kroppen svarade bra och att jag kunde hålla hög fart genom hela loppet, det hela slutade med en vinst med en segermarginal på 1:24 min vilket var riktigt kul!

Idag så var det skejt sprint och jag slutade 2a i prologen och gick sedan till final där jag slutade 4a. Idag så var benen ganska så trötta från första stavtag till sista och med denna tuffa banan med nästan enbart uppför så vart det ganska så slitigt.

Nu blir det att träna på i Torsby denna vecka innan det bär av upp till Piteå nästa vecka där SM-veckan äger rum. Detta blir mitt första senior-SM så det ska bli spännande!

  

// Viktor

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *