Revansch 

Hej! 

Befinner mig just nu på Idre Fjäll där det är första Scandic Cup tävlingarna för säsongen. Vi kom hit i onsdags kväll och ägnade torsdagen åt att träna lite och väcka igång kroppen inför tävlingarna. 

Igår fredag så kördes det skejt sprint i ett vintrigt Idre Fjäll, det snöade kraftigt under förmiddagen och det var ganska så tunga och svåra förhållanden då det var mycket snö i spåret. Det slutade med en 2a plats i prologen och 3 h senare så drog finalerna igång och jag vann min kvartsfinal men väl i semifinalen så slutade dagen för min del då jag fastnade med skidan i lössnön och gjorde en piruett och föll. Tråkigt då jag ledde och det bara var upploppet kvar men det handlar ju om att stå på benen också när man tävlar.

Idag så var det 10 km skejt som gällde och temperaturen var 4+, lite skillnad mot gårdagens snöstorm. Det hela slutade med en seger för min del och det var skönt med lite revansch från gårdagen. Själva banan var ganska så lätt och även föret så det gällde att jobba på hela tiden. 

Imorgon så är det 3,5 km klassiskt, en ovan distans så det kommer nog att bli spännande, mjölksyra kommer man garanterat att få känna av.

   
    
 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *