Regn, regn och mera regn

Hallå! 

Rubriken sammanfattar väll ganska bra hur vädret har varit dom senaste dagarna här i Sälen. Första passet på detta läger klarade vi oss från regn, sedan dess så har det regnar istort sett hela tiden.

Vi anlände till Sälen i tisdags morgon och körde då race uppför king of the hill Sälen banan. Banan mäter 10 km och startar i nere i Sälen och målet är längst uppe på fjället, riktig fin och tuff bana. Detta var andra gången jag kör denna bana, jag körde tävlingen förra sommaren och målet var ju såklart att slå den tiden. Detta lyckades jag med och åkte imål på tiden 34:42, ca 1:20 min bättre än min förra tid. Kroppen svarade fint och tyckte jag orkade trycka på bra hela tiden och sätta tekniken. 

På eftermiddagen så körde vi 2:30 h löpning i regn,glamouröst…

Idag så har vi kört 5 h crosspass, 3 h löpning och 2 h rullskidor klassiskt. Vi löpte på Vasaloppsspåret så det var kul då jag alldrig har åkt eller löpt den delen av spåret tidigare, kul att se hur brant och lång startbacken verkeligen är. På rullskidorna så åkte vi uppåt mot högfjällshotellet med lite omnejd. 5 h stannade klockan på, tämligen blöt men nöjd att ha genomfört ett kung pass i sämsta tänkbara väder. 

Nu ska jag ta och dejta kudden lite, vi hörs! 

  
   // Viktor

 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *