Pallen X 2

Hej! 

Sitter och kollar på Solsidan på Bruksvallarnas fjällhotell där jag ska tillbringa veckan tillsammans med Torsby skidgymnasium på läger. Ser ut att bli en fin vecka då det är några mil uppkörda spår här.

I helgen så har det alltså varit tävlingspremiär och den blev ganska så lyckad tillslut. 

Fredagens lopp så blev jag ju som tidigare nämt 27a och 17e svensk i seniorklassen.

Lördag så var det 10 km skate som gällde fast denna gång i juniorklassen. Detta slutade med säsongens första seger med en marginal på ca 14 sek ner till 2a platsen som kneps av en norsk. Själva loppet kändes som fredagens, helt ok känsla i kroppen men inte det där sista i kroppen som gör att man kan orka driva på hela tiden utan att bli fylld med syra i benen i varje uppförsbacke. Men endå jäkligt nöjd över loppet och hur kroppen svarade såhär tidigt på säsongen. 

Söndag så var det skate sprint som gällde och jag gick först ut i prologen och tog även hem prologen. Lite småtunga ben efter loppen tidigare dagar men endå helt ok känsla. Kvartsfinalen och semifinalen tog jag sedan även dessa hem och under dessa lopp så började väl kroppen kännas lite bättre. Väl i finalen så fick jag en liten lucka i första backen men stumnade sedan lite mot slutet och fick se mig besegrad av Marcus Grate i spurten och korsade mållinjen som nöjd och stum 2a.

Så nu var premiärhelgen gjord och jag tycker att jag har fått bra kvitton på att träningen som jag har gjort i sommar och höst har gett resultat så nu är det bara att träna på och få till ännu bättre form inför första juniorcupen som är om 2 veckor i Idre!

  
  
   
    
   
    
 

Foto: Skiteam Torsby

// Viktor

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *