Nytt samarbete

Hej!

Ligger och vilar i sängen innan vi snart ska ut på eftermiddagspasset som blir ett löppass och även sista passet på detta läger här i Frankrike. Det har varit ett riktigt bra läger träningsmässigt men även väder och terrängen har varit grym med sol varje dag och backar var man än vänder sig. Imorgon så blir det att åka hem till kylan igen men förhoppningsvis så blir det en fin höst som väntar. 

Tänkte presentera ett nytt samarbete som jag även detta är väldigt glad över att de vill stötta mig i min satsning och detta företag är också från Bengtsfors så det är extra kul! 

Dals Konfektyr 


Dals Konfekyr grundades år 1946 i Bengtsfors och är en av Sveriges största godisfabriker. Detta har alltid varit något som man tycker har varit kul då man är och handlar och kan se att vissa godissorter i affärerna är gjorda i Bengtsfors och att ett sådant stort företag har grundats i lilla Bengtsfors. Dals konfektyr har en årsproduktion på 4500 ton vilket betyder att de producerar ca 20 ton per dag. Dals har ca 65 anställda i dagsläget och många av dessa har lång erfarenhet av konfektyrtillverkning. Deras mest sålda godissort är Dals gräddkola och är Sveriges mest köpta kola. Dals säljer uteslutande till grossister men har även fabriksförsäljning där man kan köpa så färsk godis det bara går att få. Så har ni vägarna förbi Bengtsfors så sväng in på Dals konfektyr så har ni mellan 40-50 godisartiklar att välja mellan. 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *