Nya och gamla samarbeten

Hej!
Åkte hem till Bengtsfors igår för att hämta min bil som äntligen jag har fått på alla sponsorer. Känns kul att kunna åka runt i min bil och visa mina samarbetspartners som gör min satsning möjlig!

Några är nya medans vissa har jag haft tidigare, tänkte presentera de nya som jag tidigare inte har presenterat än:
Pölder Sport

Pölder sport har sedan 1990 varit en specialbutik inom längdskidåkning och har bred kompetens när det kommer till längdskidåkning i alla dess former. Tony pölder är VD och grundare av företaget och har själv åkt skidor på landslagsnivå under storhetstiden med Gunde, Mogren, Majbäck, Wassberg mfl. När det gäller kunskap och vad du som kund hos pölder sport letar efter så kan du vara säker på att du inte hittar någon butik som kan matcha kunskapen och servicen som finns där. Ser framemot ett roligt och spännande samarbete tillsammans med Pölder sport!
Craft

Jag kommer inleda ett nytt och spännande samarbete tillsammans med Craft, då Craft är leverantör till landslaget så kommer jag kunna använda dessa kläder hela tiden, både hemma och på läger vilket jag tycker underlättar. Jag är riktigt nöjd med de Craft kläder jag har sedan tidigare och de är riktigt bra kvalité på Crafts kläder vilket är extremt viktigt för mig då jag använder dessa kläder varje dag under träning.14264874_1018725908235970_4637726743217724235_n

Stort tack Dalsign för hjälp med tryck av bil!


img_0945

 

 

img_0951

img_0949-1

 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *