Lillehammer och skandinaviska cupen

Hej!

Lite sammanfattning om vad som har hänt sedan senaste blogginlägget:

Körde första Intersportcup för året och den gick i Idre, resultaten där blev inte som jag hade hoppats på och kroppen svarade ungefär som i Bruksvallarna helgen innan. Har efter det ändrat lite i planeringen och kört lite mer lugn träning ( A1) och inte så många fartpass fram tills skrivande stund för att få lite överskott och bli pigg i musklerna igen, har troligtvis kört lite för mycket intervaller den senaste tiden som har gjort att kroppen inte har varit så pigg men nu det senaste men nu ska det förhoppningsvis gå åt rätt håll och kroppen ska svara bättre under tävling.

   

Tillbringade den gångna helgen i Sälen med Johanna hos hennes föräldrar, en riktigt trevlig helg som alltid tillsammans med dom och några fina träningspass blev det uppe på fjället där det var ca 50 cm snö så det rådde goda förhållanden för skidåkning där!

Åkte till Lillehammer idag efter en god lunch på Valbergsängen, bilresan tog ca 3 h så det var skönt att inte ha så lång resväg hit. I helgen så är det första skandinaviska cupen för året och på fredag så är det klassikt sprint, på lördag 10 km skejt och på söndag 30 km klassisk masstart. Banan som vi ska åka på i helgen är den som dom åkte på helgen som var i världscupen så för er som såg på tv så såg ni att det är ingen lätt bana direkt som vi ska köra på så 6 varv på den på söndag ska nog ta ut sin rätt 😉

Nu ska jag på möte och kvällsfika, vi hörs!

 

// Viktor.

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *