Läger och rullskidor från Elpex

Tja! 

Sitter i Filips bil påväg upp till Idre Fjäll där det är elitläger tills på fredag, sedan så drar vi vidare till Sjusjoen med J-laget för att delta i ett läger med en massa andra J-lag från andra länder, Finland, Norge, Kanada bla..

Ska bli jäkligt kul att åka på läger nu då det var ett tag sedan. , det är som lättast att tugga timmar när man är på läger och tränar med andra och sen när man är på läger så behöver man bara fokusera på att träna, äta, sova.

Fick hem ett paket nu i veckan från Elpex som innehöll två par rullskidor, ett par Evolution X och ett par F1 PRO. Har två par klassiska med Evolution X stommen sedan tidigare och är grymt nöjd med dom då de tar bort mycket av vibrationerna så man slipper skaka sönder när man åker på vägarna. 

Fick rullskidorna skickade i deras största rullskidväska som man får plats med X antal rullskidor, packade ner 5 par rullskdor nu till lägret och det finns fortfarande plats till fler, skönt att slippa kånka på flera rullskidorväskor och istället kunna ha alla i en. 

Stort tack för rullskidorna! 

   
    

// Viktor 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *