Idre Fjäll och Mora-Nisse stipendiet

Hej!
Befinner mig just nu på Idre Fjäll sedan i onsdags, förkylningen som jag hade gick över relativt fort och kunde ansluta till lägret efter några dagar. Kommer befinna mig här på Idre fjäll fram tills nästa läger som är i Bruksvallarna den 8 november. Så jag blir här ett bra tag men tycker det är lika bra att vara här då det finns 4 km skidspår av riktigt bra kvalite´ och Johanna kommer även vara här tills den 8e så hade varit ganska så tomt att vara i Torsby under denna tiden fram till nästa läger.

Igår så genomförde jag första intervallpasset efter förkylningen och det kändes bra i kroppen så det var kul. Idag så är det dubbla A1 pass som gäller, i eftermiddag så blir det löpning, viktigt att hålla i löpningen även fast det är ett snöläger som man är på.

Foto: Pablo Grate

Mora-nisse jubileumsfond

Foto: Sofia Henriksson  

I onsdags när jag kom upp hit så fick jag och Jenny Solin motta Mora-Nisse stipendiet vilket var riktigt kul och är är väldigt tacksam att få motta detta stipendium som många bra skidåkare har fått. Nomineringen som dom läste upp varför jag fick stipendiet var väldigt fina ord som värmer att få höra.

”Tålamod och hårt arbete är ledorden i hans strävan mot att nå de stora mästerskapen och konkurrera om OS och VM-medaljer.
Förmågan är redan omtalad efter en rad uppmärksammade lopp. Inte minst SM-silvret i skiathlon i Piteå där mästaren Marcus Hellner fick gräva djupt i källaren för att hålla undan för den orädda och utmanande Ulricehamns-åkaren.
Viktor Thorn är utan tvekan en framtidens man i längdlandslaget, en strålande ambassadör för vår sport och med ett hjärta som klappar varmt för skidor.”

// Viktor

 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *