Idre fjäll och högskoleprov 

Hallå! 

Har precis avnjutit en god lunch på resturang Valbergsängen efter en förmiddag i Gräsberget. Körde intervaller i en grusbacke som går upp mot toppen på berget och trött lyckades man bli och nu är vaderna lagom möra. 

Kom hem från lägret i Idre fjäll på torsdag EM, lägret avslutades med ett 12,5 km race och för egen del så var det väl inte en sådan rolig tävling då jag knäckte av staven efter 1,5 km när den sjönk rakt ner i ett hål, fick då diagonala/staka i ca 700 m med en stav innan jag fick en ny stav, hann under denna tid med en stav även med ett fall då jag skulle passera en annan åkare. 3 stavbyten senare så fick man en lika lång stav som jag brukar åka med. Fick trots allt med mig ett bra race i kroppen trots allt strul och det är ju sånt som kan hända under en tävling så det är bra att då kunna behålla lugnet och inte stressa upp sig, hoppas dock att jag klarar mig undan detta på ett bra tag framöver. 

Hade sedan vila på fredag, och på lördag så tillbringade jag 8 h i skolan då jag skrev högskoleprovet, svårt att säga hur det gick men det återstår att se om 4 veckor då resultaten kommer ut. Drog sedan på kvällen till gymmet där jag gjorde ett tappert försök till att bättra på trizzarna lite. 

Idag så är det bara 25 dagar kvar till tävlingspremiären äger rum i Bruksvallarna, can’t wait. 

  

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *