Idre Fjäll för 4e (!) gången iår

Godkväll! 

Sitter och kollar på Sons Of Anarchy efter att ha förtärt lite middag. Befinner mig som sagt i Idre Fjäll för 4e gången iår, kom hit igår förmiddag och åker hem på söndag. Är här för att få ytterligare lite timmar på snö innan säsongen drar igång, har tidigare år bara åkt skidor utomhus dagen innan premiären istort sett så det känns bra att iår få endel pass på snö innan det börjar. 

Under veckan som jag har varit hemma sedan sist jag var här så har det tagit endel på snön men det är fortfarande bra spår enligt mig då man måste tänka på att det bara är oktober. Banan är förövrigt en perfekt bana att träna på då den varken är för tuff eller för lätt. 

Igår så inleddes vistelsen här i Idre med ett 4:30 h Crosspass ( SK+ SF). Plockade totalt 672 höjdmeter och kom 62 km. Här är en bild som beskriver ganska så bra hur min tid såg ut, runt, runt, runt..

  
Idag så körde jag, Eddie Edström och Max Novak ett testrace , 10 km skate var det som gällde och kroppen svarade ganska bra tyckte jag endå och knäckte ingen stav denna gång vilket var skönt. Eftermiddagen spenderades med 2:30 h klassiskt på den 2,6 km långa slingan. 

Lite övriga saker om dagen: 

  • Träffade på Björn Sandström ute på spåret, alltid lika kul att träffa han och vi hade endel att ta ikapp då vi inte har setts sedan cup-avslutningen i Kalix i våras. 
  • Har kört på mina RC-Skin skidor från Salomon som är deras vallningsfria skida, den har en platta under skidan som är gjord av något slags hår som då gör att man får fäste. Fungerade klockrent både fäste och glidmässigt. Skönt att slippa valla och hålla på. 
  • Brukar lyssna på podcast ibland när jag tränar då både tiden går fortare och så är det jäkligt intressant att lära sig mer om vissa saker. Kan varmt rekommendera Jonas Coltings podcast då den både är rolig och innehåller endel sågningar av vissa saker. 

   
 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *