Grym service och nya samarbeten pågång

Hej! 

Sitter och avnjuter en god lunch på Valbergsängen i min ensamhet, då alla i Torsby antingen är på alliansloppet eller i Boden på SM i skidskytte så det är ganska så tomt med folk just nu i Torsby. Jag skulle själv ha åkt alliansloppet men då vi ska till Frankrike på läger på måndag så skippar jag det i år.

Fick förra veckan hem ett par nya Elpex rullskidor då jag har åkt på mina andra i ca 3 år så det var dags för nya. Fick dessa bara någon dag efter att jag hade pratat med Johan på Elpex om nya rullskidor, det kan man kalla bra service! Valde även denna gång Evolution X stommen då jag tycker denna passar bra att åka med både på rullskidbana och ute på vägarna då den tar bort vibrationerna bra. Monterade bindningar på dessa igår när jag var hemma i Bengtsfors över dagen. 

Huvudanledningen att jag var i Bengtsfors igår var för att jag träffade tre företag som jag kommer att inleda samarbeten med vilket ska bli riktigt kul och spännande. Kommer skriva här snart vilka företag det är och tycker det ska bli superkul att få hjälp av företag från min hemort som vill hjälpa mig i min väg mot världseliten. 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *