Ett fall framåt

Hej från Boden!
Kom upp hit nu på kvällen efter att först ha kört ner bilen till Göteborg för att sedan flyga upp, smidigast hade varit att åka till Stockholm och sedan flyga till Luleå men då jag tappade mitt körkort i Idre så måste jag förbi hemma för att hämta upp ett nytt. Dryg resa men ändå smidigt att kunna hämta det när man ändå har vägarna förbi.

Skandinaviska Cupen i Lillehammer var ett fall framåt för mig gällande känslan i kroppen när jag tävlade, känslan är fortfarande långt ifrån toppkänsla men börjar sakta men säkert kännas bättre. Det var på den 30 km klassiska masstarten som jag fick med mig helgens bästa resultat och jag får nog lov att säga att detta är nog det grisigaste och jobbigaste loppet jag har gjort, 6 varv på banorna i Lillehammer är ingen lek direkt men sen att tillägga hur spåren var då det snöande och var riktigt löst och tungfört. Valde också alldeles för mjuka skidor vilket gjorde att jag iaf hade bra fäste men inte så bra glid så det gjorde loppet ännu jobbigare. Men är glad att få med sig ett sådant tufft lopp i ryggen både mentalt och fysiskt för nu kommer ju alla lopp vara en dans på rosor, eller ?

Foto: Team Tricepz

I helgen så är det andra Intersportcup för året och det är 3 tävlingar , fredag klassisk sprint, lördag 15 km klassiskt och söndag 15 km skejt masstart.
Har aldrig tävlat i Boden så det ska bli kul att få komma dit och testa banorna imorgon då jag har hört att det ska vara bra förhållanden där.

Vi hörs!
// Viktor

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *