75 km

Hej! 

Idag så har det avverkats ett riktigt fint pass på vägarna runt om i Torsby. Jag och min kusin Gabriel körde idag turen , Östmark-lekvattnet-Finnsjön-Torsby. Turen är 75 km och man plockar totalt ca 690 höjdmeter så det är ingen platt runda direkt. Klockan stoppades på 4 h när vi kom tillbaka med 18,8 km/h i snitt. En riktigt bra tid med ca 20 min pers på denna runda för min del. Hela rundan kördes enbart stakning och det är en riktigt fin runda med bra asfalt istort sett hela vägen. 

Var hemma i Bengtsfors från torsdags och fram till igår innan jag åkte upp till Torsby igen, han med några fina pass även hemma. Ett pass så sprang jag i skogen utanför våran husknut som är riktigt fin och rolig då man inte springer på samma ställe en enda gång i stort sett och får då ihop ca 3 h löpning. Sprang bla upp på Egersknatten där man får en fin utsikt utöver Lelång medans man dricker. 

Nu blir det att pallra sig ut soffan och käka lite middag och sedan ner till skolan och sickla av skidor inför imorgon då vi ska köra några sprint-tester i forskningssyfte.

 Lite bilder från den gångna veckan,  
    
   
// Viktor

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *