5 days out

Hej! 

Är tillbaka i Torsby igen efter ytterligare en vistelse på Idre Fjäll. Åkte dit i söndags tillsammans med Johanna, Sandra och Emma och vi kom tillbaka till Torsby i torsdags eftermiddag. Detta var 3e gången jag var på snö utomhus iår och både teknik och kroppen har svarat bättre och bättre för varje gång tycker jag. Dom första dagarna så var det tyvärr bara 1,5 km som var öppet men på onsdag så öppnade dom hela 2,5 km slingan igen så det var skönt att få snurra på en liten längre slinga. Fick med mig många bra timmar och 2 fartpass under lägret. 

Sista dagen så körde jag och Sandra intervallpass på dom klassiska laggen, jag körde lite kortare och hårdare intervaller för att försöka få lite fart i kroppen till vad som kommas skall om 5 dagar. Längtar till att få dra på mig nummerlappen och blåsa ur lungorna igen på rikigt! 

Efter avslutat intervallpass så städade jag och Sandra våran stuga och käkade lunch innan vi drog upp och hejade lite på våra stugkamrater som körde race uppe på stadion. 4 skytten och 10 km senare så tog vi emot två trötta men endå nöjda skidskyttar imål.  
  
  
   
  

  

  

 

// Viktor 
   

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *